Câteva rânduri de la un pasionat de marketing și tehnologie

Salut! Eu sunt Cristian Alexandru Ioniță, sau mai bine zis: Cristi, așa cum mă strigă majoritatea prietenilor mei. Cu toate că promovarea pe internet este unul din principalele lucruri cu care mă ocup, iar dacă vom avea vreodată ocazia de a ne întâlni față în față vei putea să juri că sunt cel mai vorbăreț om pe care îl cunoști, să știi că sunt foarte puține ocaziile în care în loc să vorbesc despre proiectele, produsele sau serviciile clienților mei, vorbesc despre mine. De fapt, acesta este și motivul pentru care m-am gândit să-mi fac un blog și să-mi creez pe internet un loc doar al meu, care să mă reprezinte și în care sunt bineveniți toți cei care sunt interesați de activitatea pe care o desfășor sau care au aceleași hobby-uri ca mine.
Dacă m-ai pune să mă descriu într-un singur cuvânt, ți-aș spune că mai presus de orice sunt: tată. Sunt tatăl minunatelor mele fetițe: Maya și Ines, pe care le iubesc până la stele și înapoi și al Agenției Digitale Oblyo. De fapt, dacă privesc în urmă, Oblyo este chiar primul meu copil.
Întregul proiect a început de la o curiozitate a mea. Am fost dintotdeauna fascinat de publicitate, dar și de mediul virtual și m-am întrebat cum pot să combin aceste lucruri într-un proiect de succes, care să-mi aducă satisfacții și de care să nu mă plictisesc niciodată?
Fac SEO de 9 ani, iar în ultimii 6 m-am orientat și către media buying și Google Ads, având șansa să-mi ofer serviciile unui număr de peste 100 de clienți, printre care se numără și companii de top cu website-uri precum: 888sport.ro, viessmann.ro, 10pariuri.ro, eqp.ro, lemet.ro sau ergohuman.ro. Am lucrat în principal pentru nișe foarte competitive, unde trebuie să fii mereu în alertă, să-ți supraveghezi îndeaproape concurența, să-i anticipezi mișcările și bineînțeles, să o depășești.
Față de clienți, pentru a le câștiga încrederea, în calitate de profesionist, eu mă ghidez după un principiu de bază: întotdeauna trebuie să oferi tot ceea ce promiți. Și ca să pot face acest lucru, nu promit decât ceea ce știu că-mi stă în putință. Sunt parolist și cred că și clienții mei și-au dat seama de acest lucru deoarece, în toți acești ani, mi-au lăsat în grijă bugete de Google Ads de peste 700.000 Euro și de media buying de peste 600.000 Euro. Iar Oblyo nu este chiar tot!
Printre picături, dar sper eu că o fac destul de bine, am dezvoltat și Gamebros.ro - un website axat exclusiv pe jocuri video, filme și tehnologie și Publyo - un sistem cu adevărat deosebit pentru piața din România.
A! Și era să uit! Mai am și acest blog care sper din tot sufletul că ți-a stârnit curiozitatea și pe care vei reveni în mod regulat pentru a sta de vorbă cu mine, despre tot ce înseamnă marketing digital.